Nieuws

Afsluitende week Mediawijsheid

By juni 24, 2019februari 15th, 2021No Comments

Afsluitende week Mediawijsheid

De laatste les Mediawijsheid stond voor onze brugklassers in het teken van experimenteren met het green screen. Deze handige schermen geven de mogelijkheid om met je telefoon, met gratis te downloaden apps, een foto te maken waardoor het net lijkt alsof je je ergens anders bevindt. De bedoeling is leerlingen op een leuke manier zich ervan bewust te maken dat beelden op Internet misleidend kunnen zijn en al dan niet bewerkt. De creaties waren eindeloos! Bij voorkeur zouden we aankomend jaar deze opdracht samen met een ander vak willen uitdiepen tot een mooi vakoverstijgend project.

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact