Nieuws

Veilig Honk

By januari 14, 2019februari 15th, 2021No Comments

Veilig Honk

In Nederland fietst de jeugd. En dat is ook goed.

Dagelijks komen ruim 1200 leerlingen met de fiets naar het Cambreur. Sommigen leggen daarbij iedere dag een flinke afstand af. En dan heb je een enkele keer onderweg hulp nodig: Je fiets is kapot, er gebeurt iets onderweg en je voelt je niet veilig.

Dan kun je terecht bij een Veilig Honk. Samen met de gemeente Dongen heeft het Cambreur bewoners op de fietsroutes bereid gevonden om fietsers te helpen als dat nodig is. Deze adressen zijn te herkennen door het bord Veilig Honk in de voortuin of achter het voorraam.

Zeker de moeite waard om op de eigen fietsroute even te kijken waar deze honken zijn, misschien heb je ze een keer nodig.

 

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact