Nieuws

Dwars door Dongen

By juni 20, 2018februari 15th, 2021No Comments

Dwars door Dongen

De sectie Lichamelijke Opvoeding heeft dit jaar de befaamde coopertest gekoppeld aan de Dwars-door-Dongenloop. Dwars-door-Dongen is een hardloopwedstrijd georganiseerd door atletiekvereniging Atledo. De Cambreurleerlingen hadden de keus: de coopertest op school doen of meedoen aan Dwars-door-Dongen. Dit heeft uiteindelijk tot circa 150 enthousiaste leerlingen geleid. Er waren ook een aantal sportieve collega’s (inclusief de directeur) die meegelopen hebben. Kortom, afgelopen zaterdag 16 juni was het Cambreur College op een zeer sportieve manier goed vertegenwoordigd.

 

 

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact