Nieuws

Trefbaltoernooi voor leerlingen en leerkrachten

By februari 9, 2018februari 15th, 2021No Comments

Trefbaltoernooi voor leerlingen en leerkrachten

Altijd al een docent het veld uit willen sturen? Dat kan. Met een welgemikte gooi kun je tijdens het trefbaltoernooi op 8 maart een kans wagen. Stel een team samen, de jongens en de meiden spelen in afzonderlijke teams, bedenk een passende naam en geef je team op bij je eigen gymdocent.

Een team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers. Voor vragen kun je terecht bij de heer Robin van Sunten, rvsunten@cambreurcollege.nl. Natuurlijk kom je in sportkleding met geschikte binnensportschoenen. Het docententeam is er klaar voor!

Klik hier voor de flyer!

 

 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact