Nieuws

BOEJUH 2018 15e editie

By oktober 13, 2017februari 15th, 2021No Comments

BOEJUH 2018 15e editie

Ons talentenprogramma Boejuh viert dit schooljaar zijn 15e editie. De organisatie is al druk bezig om daar een bijzonder spektakel van te maken. Daar horen natuurlijk ook deelnemers bij die hun talenten – groot of klein – willen laten zien. Durf tijdens de herfstvakantie alvast te dromen, te plannen en te oefenen voor de audities die in januari/februari plaats zullen vinden.

Dansgroepen, acrobatiek, zang, toneel, playback, rap (nog nooit gehad, waar zijn jullie..?) goochelaars en ander geestig volk…Creëer je eigen ‘Time of your life’! Nog vragen..? Stel ze aan meneer Bebrout via It’s Learning.

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact