Nieuws

Stage-bedrijven, bedankt!!

By juli 18, 2017februari 15th, 2021No Comments

Stage-bedrijven, bedankt!!

Zoals elk jaar hebben ook dit schooljaar veel leerlingen van het Cambreur College hun stageperiode kunnen afronden bij een van onze stagebedrijven.

Gedurende het  hele jaar kunnen wij als school honderden leerlingen ervaring laten opdoen op diverse niveau’s.  Zonder de enthousiaste ondernemers in Dongen en omstreken zou dit een onmogelijke opgave zijn.  Langs deze weg willen wij dan ook, mede namens de leerlingen, alle deelnemende bedrijven bedanken voor de tijd en energie die ze ook dit schooljaar weer in onze leerlingen hebben gestoken. Een overzicht van alle stagebedrijven vindt u in deze link.

Samen kunnen we de uitstroom van leerlingen op deze wijze nog beter laten aansluiten bij de wensen van u, de ondernemers. En daar zijn wij u allen erg dankbaar voor.

Wij kunnen ons geen betere samenwerking wensen en spreken de hoop uit dat we ook het nieuwe schooljaar weer tot een succes met elkaar kunnen maken.

Tenslotte willen wij u nogmaals attenderen op het Stagebureau Dongen, hét online platform waar ondernemers en stagiaires elkaar kunnen vinden. U kunt zich gratis aanmelden via de website www.stagebureaudongen.nl

Grâcia Rosenbrand Stagecoördinator Cambreur College

 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact