Nieuws

Volop activiteiten bij het hoofdgebouw

By juni 9, 2017februari 15th, 2021No Comments

Volop activiteiten bij het hoofdgebouw

Voor de leerlingen van het voorbereidend mbo waren in de zaal en op de velden mooie activiteiten uitgezet die alle leerlingen doordraaiend na een bepaalde periode mochten doen. Boksen in de hal, boogschieten, voetballen in grote doorzichtige ballen. Hoewel er af en toe een flinke bui naar beneden kwam leek dat de pret niet te drukken.

Schrikken was het toen een leerlinge uit klas 2 verkeerd terecht kwam na een glijpartij van het grote luchtkussen. Professionele hulp werd ingeroepen en ambulancemedewerkers brachten de leerling naar het ziekenhuis, waar gelukkig vastgesteld werd dat de schade meeviel. Keurig bleven alle andere leerlingen op afstand om de hulpverleners hun werk te laten doen. En zo hoort dat ook. We wensen Evi van harte beterschap.

Alle docenten LO bedanken we voor de organisatie van deze dag, die de leerlingen de mogelijkheid hebben gegeven om bijzondere sporten uit te kunnen proberen.

 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact