Nieuws

We love York!

By juni 6, 2017februari 15th, 2021No Comments

We love York!

Afgelopen week werd het stadje York in de UK overspoeld door 55 Cambreurleerlingen. Gekleed in hun paarse TTO-shirts waren ze voor eenieder goed herkenbaar, terwijl ze bezig waren aan hun soms toch wel lastige opdrachten. Op de ferry van Europoort naar Hull moesten ze al meteen een aantal passagiers op de boot interviewen in keurig Engels en bij het bezoek aan Howard Castle waren de vragen bij de opdracht niet te beantwoorden zonder een suppoost om hulp te vragen. Ook bij de treasure hunt in het centrum van York moest af en toe een lokale bewoner aangesproken worden. En mochten de leerlingen dan toch nog af en toe terugvallen op hun mother tongue dan was  mevr. Trella meestal wel in de buurt die erop toezag dat er weer in het Engels gecommuniceerd werd, ook onderling.

Al met al een drukke reis met mooie ervaringen en veel leermomenten, die de leerlingen niet snel zullen vergeten. En de echte Engelse fish and chips? Een MUST natuurlijk bij deze schoolreis, maar voor sommige leerlingen ……. een never again experience.

 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact