Nieuws

Lekker griezelen bij het Cambreur College!

By november 7, 2016februari 15th, 2021No Comments

Lekker griezelen bij het Cambreur College!

Op vrijdagavond 4 november vond de jaarlijkse griezeltocht plaats voor de tweedejaars leerlingen van het Cambreur College in Dongen. Ruim 130 kinderen werden door de oudervereniging en vele vrijwilligers getrakteerd op griezelige momenten.

Het weer werkte goed mee, het was lekker donker met af een toe een spatje regen. Vanaf zeven uur ’s avonds vertrokken de opgewonden tweedejaars met de bus naar het startpunt van de tocht. In de bus werd de spanning langzaam opgevoerd. Het was eng donker en op de achtergrond klonk griezelige muziek. De kinderen schrokken zich een hoedje, toen er onderweg nog twee griezels instapten. Aangekomen bij het startpunt in Oosterhout werden de leerlingen ontvangen bij een kampvuur. Vanaf hier volgden ze een route van 4,5 km terug naar Dongen. Onderweg belandden de jongelui op een eng kerkhof en werden belaagd door zombies, spooksoldaten, enge doctoren en nog meer vreselijke griezels. Voor de liefhebbers waren er nog wat afgehakte vingers om op te eten.

De tocht eindigde bij Aurora waar de kinderen hun belevenissen konden delen en weer tot rust konden komen. Na een lekker frietje en een glaasje fris werden zij weer met de bus naar school terug gebracht.

“Het was best eng, maar wel heel leuk”, waren enkele reacties van de leerlingen. De oudervereniging kan dan ook weer terugkijken op een zeer geslaagde griezeltocht, met dank aan de vele vrijwilligers die hieraan een bijdrage hebben geleverd.

AGENDA

Meivakantie

Eind datum: 14 mei
Read More

Contact