Nieuws

Cross Your Borders

By oktober 5, 2016februari 15th, 2021No Comments

Cross Your Borders

In de eerste breakweek hebben onze derdeklassers uit havo en vwo zich ingeleefd in andere culturen binnen het project “Cross Your Borders”. Onder deskundige begeleiding van een groep enthousiaste deskundigen werd in groepjes informatie bij elkaar gezocht over landen als Burkina Faso, Afghanistan, Nepal en Peru. Kritische noten zijn gekraakt, het bespelen van djembetrommels en andere slaginstrumenten in de aula onder bezielende leiding was voor enkele leerlingen een unieke herkenning van nieuwe talenten. De presentatie van de groepsresultaten in de aula is een jaarlijks terugkerend moment om te koesteren voor personeel en leerlingen. Het team van Cross Your Borders had het dit jaar op het Cambreur niet gemakkelijk met het beoordelen van de goede resultaten van de diverse groepjes. Onze Cambreurleerlingen verdienen een groot compliment, iets wat de aardrijkskundedocenten graag terugkoppelen!

 

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact