Nieuws

Zonovergoten introductiedag voor mavo 1 en 2

By september 19, 2016februari 15th, 2021No Comments

Zonovergoten introductiedag voor mavo 1 en 2

Geblinddoekt met brancards sjouwen, op de Wandelende A naar de overkant, softballen met een rugbybal of gewoon lekker een potje voetballen.   Op het terrein van VV Dongen vermaakten eerste- en tweedejaars mavoleerlingen zich opperbest.  Onder het motto: ‘Meedoen is belangrijker dan winnen’, rolden de leerlingen over de grasmat van de Dongense voetbalclub.  Ondertussen leerden ze elkaar beter kennen en werden nieuwe vriendschappen gesloten.

Bij het uitdelen van de lunchpakketten werden direct  dealtjes gesloten: ‘Als ik jouw pakje drinken krijg, mag jij mijn broodje kaas.”  Na de gezamenlijke picknick sprong iedereen op de fiets richting zwembad De Vennen.  Het kwik was inmiddels behoorlijk gestegen, dus de leerlingen waren er niet rouwig om dat een frisse duik  het slotstuk van een gezellige introductiedag vormde.

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact