Nieuws

Lucero laatste geslaagde 2016

By september 1, 2016februari 15th, 2021No Comments

Lucero laatste geslaagde 2016

Vwo-leerlinge Lucero heeft in het derde tijdvak haar laatste examen gedaan en heeft dit keurig netjes met een voldoende afgesloten. Dit was haar laatste horde. Woensdag 31 augustus heeft zij haar diploma getekend, waarna zij linea recta richting Eindhoven moest reizen om tijdig haar papieren in te kunnen leveren bij haar vervolgopleiding. We feliciteren Lucero van harte.

Lucero is in klas 2 op het Cambreur College begonnen op de tweetalige vwo-afdeling en sprak niet of nauwelijks Nederlands. Dat zij desalniettemin zonder doubleren haar vwo-diploma heeft weten te behalen is een dik compliment waard. Lucero is de eerste en enige Cambreurleerling die bovendien het examen Spaans heeft afgerond.

Lucero bedankt de Cambreurdocenten voor de extra hulp en ondersteuning die ze heeft gekregen in haar schoolcarrière.

Hiermee komt het percentage geslaagden op het vwo op 94%. Teamleider Bram Thielen kan met recht tevreden glimlachen.

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact