Nieuws

Ad van der Ven neemt afscheid als deelschooldirecteur Cambreur College

By juli 25, 2016februari 15th, 2021No Comments

Ad van der Ven neemt afscheid als deelschooldirecteur Cambreur College

Op vrijdag 22 juli sprak Ad van der Ven zijn team voor de laatste keer toe. Hij draagt het directeursstokje over aan René Hermans, nu teamleider van het B-gebouw. De cirkel is rond. Op De Pijler begonnen als docent biologie, daarna coördinator, vervolgens directielid in 2002 en sinds 2011 deelschooldirecteur keert hij in zijn laatste onderwijsjaren terug als docent biologie. Zijn hart ligt immers bij de leerlingen. Hij neemt deeltijdontslag en verheugt zich op drie dagen per week werken met “die jong”.

Ad heeft de school vijf jaar lang op een voortreffelijke manier geleid. Rector Titus Frankemölle sprak in zijn toespraak over zijn doortastendheid, zijn inzet en zijn hart voor onderwijs. Ad kreeg een spontane staande ovatie van zijn team. Het managementteam, gekleed als Ad van der Ven, zong hem toe. “Ik wou dat ik Ad was, gewoon een dagje Ad was …”. Toen opvolger René Hermans  zijn strofe ten gehore bracht leverde dat uiteraard grote hilariteit op.  Ad kreeg een boek met persoonlijke herinneringen van ieder teamlid, een mooie bos bloemen en een gemeend dankjewel. Zijn laatste klus, het maken van het rooster voor het nieuwe schooljaar, staat deze week op het programma. Gelukkig is hij als vraagbaak komend schooljaar nog gewoon op het Cambreur.

 

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact