Nieuws

Cambreur College winnaar ‘Touch of Dutch’

By juli 14, 2016februari 15th, 2021No Comments

Cambreur College winnaar ‘Touch of Dutch’

De Nederlandse ambassade in Canada schreef onlangs een prijsvraag uit. Het betrof een gezamenlijk project van Canadese en Nederlandse scholen, ‘Touch of Dutch’ geheten. De deelnemers onderzochten en beschreven de (historische) relatie tussen beide landen op o.a. economisch, politiek  en humanitair gebied;  een band die al eeuwen oud blijkt te zijn. Voor het Cambreur College deden  alle Tvw5 leerlingen mee. Vijf leerlingen van TTO 5, te weten  Nina van Rijen, Indi Verheijen, Luuk Baltissen, Niels Cornelissen en Rachelle Rutgrink, slaagden erin om met hun bijdrage de eerste prijs in de wacht te slepen, samen met hun Canadese coauteurs.  Als beloning mogen de winnaars op bezoek bij de respectievelijke ambassades.

Op de tweede plaats eindigde Het Oelbert College; het Helmondse Jan van Brabant College greep het brons.

Wij feliciteren onze Cambreurianen met hun overwinning.  (Klik de link aan om hun werkstuk te lezen.)

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact