Nieuws

Wiskunde kan ook superleuk en spannend zijn!

By juni 14, 2016februari 15th, 2021No Comments

Wiskunde kan ook superleuk en spannend zijn!

Luna, Maud, Daphne en Mirte uit klas 1 en 2 mochten afgelopen vrijdag mee op pad met hun docent Mathematics Ton van Zundert. Zij namen deel aan de Math Challenge in Breukelen. In een grote gymzaal moesten de leerlingen in groepen opgaven oplossen, puzzelen en antwoorden combineren. En dat in diverse spelrondes. Ronde 4 was een heus spektakel. Elke groep was gesplitst in groepen van twee. Elk tweetal had maximaal twee pogingen om een opgave op te lossen, het antwoord al rennend door de sporthal naar de begeleidende docent te brengen. Maar dan moet het antwoord wel goed zijn, anders moet het opnieuw. Het was een voordurend rennen van leerlingen met hoogrode koppies van de inspanningen, zowel lichamelijk als geestelijk, door de zaal.

Ons viertal heeft prima samengewerkt, maar viel helaas buiten de prijzen. Een certificaat als aandenken en een leuke herinnering is wat rest en natuurlijk hebben we de foto’s nog.

 

 

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact