Nieuws

Watertappunt in Cambreuraula

By juni 9, 2016februari 15th, 2021No Comments

Watertappunt in Cambreuraula

Koel, helder drinkwater … heerlijk, en niet alleen in op warme zomerdagen. Deze week is een waterpunt in de aula op het hoofdgebouw geïnstalleerd en door menig leerling al in gebruik genomen. We willen hiermee het drinken van frisdrank terugdringen en het drinken van gekoeld water stimuleren. Een van de adviezen van “De gezonde school” hebben we op deze manier direct opgevolgd. Eerste enthousiaste reacties kwamen deze week al in de klankbordgroep. Het wordt dus gezien en het wordt gebruikt. Gebouw B en gebouw C staan ook op ons lijstje. Als blijkt, dat leerlingen hier inderdaad op een goede manier gebruik van maken zetten wij de volgende stap.

 

 

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact