Nieuws

Uitwisseling met India

By april 22, 2016februari 15th, 2021No Comments

Uitwisseling met India

Dansen op Bollywood-muziek doe je niet vaak, maar deze week hebben we het al vaak gedaan. De uitwisseling met India zit vol met activiteiten die allemaal in het teken staan van inter-cultureel leren. Zaterdag 16 april kwamen ze aan op Schiphol. Daarna deden we een speurtocht door de school om het gebouw te laten zien op een leuke manier. In de avond hadden we een welkomstfeest. Zondag was een vrije dag waarop ieder gezin naar een leuke plek ging, bijvoorbeeld een pannenkoekenhuis of een oud stadje met windmolens maar ook die avond werd een feestje. Maandag was een dag op school, waarna ook de koepelkerk van Dongen bezocht werd. Dinsdag gingen we met de hele groep naar Keulen en de dag daarna ook Amsterdam. Bij beide steden bezochten we museums en kerken die heel interessant waren. Daarna was het de dag dat de Cultural Show van de Indiase studenten opgevoerd werd en ook verschillende workshops verzorgd werden. Bij de show lieten de Indiase studenten hun beste dansmoves zien! In de avond werd er ook hevig gedanst, maar nu ook door de Nederlanders. Vrijdag is een dag vol activiteiten op school met in de avond de aankomsten bij gala. Zaterdag is het tijd om ze de Efteling te laten zien en daar een opdracht uit te voeren voor Nederlands. Zondag is er een afscheid met alle families samen bij een high tea. Maandag heel vroeg in de ochtend gaan de Indiers weer terug. Volgend schooljaar is het aan ons om hun land te bezoeken!

Tom Huijben, VWO 4

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact