Nieuws

Geslaagde open dag Cambreur College

By februari 5, 2016februari 15th, 2021No Comments

Geslaagde open dag Cambreur College

Ruim 900 leerlingen uit groep 7 en 8 actief aan de slag

Een kort welkom aan de deur, een welkomstpraatje in een van de lokalen en dan gewapend met plattegrond, puzzel en potlood trokken de leerlingen van groep 7 en 8 op 3 februari met hun ouders door een van de drie gebouwen van het Cambreur College. Dat de mavo in het vertrouwde kleine gebouw aan de Bolkensteeg een plek krijgt viel in goede aarde: lekker kleinschalig en overzichtelijk. En een enthousiast team doet de rest. Op gebouw B stonden docenten en leerlingen klaar om de bezoekers de diverse mooi ingerichte lokalen te laten zien en te vertellen, op welke manier hier geleerd wordt. In het hoofdgebouw was een gele havo-route uitgezet en een blauwe vwo-route. Deze leidde langs scheikundeproeven, microscoopopdrachten bij biologie, robotica bij het vak informatica tot aan een flitsende presentatie op muziek van vwo5 voor het vak gym. Het was gezellig druk in alle gebouwen. Cambreurleerlingen van alle leeftijden hebben vier uur lang hun best gedaan om de weg te wijzen en informatie te geven. En ook enkele ouders waren bereid om hun kant van het Cambreurverhaal te vertellen. Voor sommige leerlingen en ouders stond het besluit na afloop vast: waar is een aanmeldingsformulier?

 

 

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact