Nieuws

Congrats!

By januari 20, 2016februari 15th, 2021No Comments

Congrats!

Een verdiende felicitatie gaat naar Jorik Leemans, Irene Pel, Loran van Baardewijk, Merel van Opstal, Anne van Veenendaal, Tim Verkijk en Chayenne van den Hazel.

Naast hun gewone lesprogramma hebben deze leerlingen extra lessen Engels gevolgd onder leiding van dhr. Henk Sanders. In december volgde een officieel Cambridge  examen in Eindhoven waar de leerlingen op verschillende vaardigheden werden getoetst. Wij zijn er als school reuze trots op te kunnen melden, dat Jorik, Irene, Loran, Merel, Anne, Tim en Chayenne het allemaal hebben het klaargespeeld om het Cambridge Advanced certificaat met mooie resultaten te bemachtigen. De officiële uitreiking van het diploma zal op een later moment gebeuren, omdat we op dit moment nóg een groep leerlingen hebben die binnenkort een dergelijk examen gaat doen. Als álle uitslagen binnen zijn organiseren we een feestelijke diploma-uitreiking voor alle geslaagden.

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact