Nieuws

Grieks, Spaans, Turks, Roemeens, Engels, Nederlands….

By december 17, 2015februari 15th, 2021No Comments

Grieks, Spaans, Turks, Roemeens, Engels, Nederlands….

Het Erasmus+-project met onze partnerscholen uit Turkije, Roemenië, Griekenland, Cyprus en Spanje verloopt uitstekend. Docenten en leerlingen zijn onder de indruk van onze school en de manier waarop wij onze leerlingen in beeld hebben én houden.

Nadat iedereen op maandag 14 december gearriveerd was, volgde een zeer intensieve dinsdag met presentaties over ons absentieregistratiesysteem, het zorgteam en de LOB-activiteiten. Mevrouw Ploegman, de leerplichtambtenaar van de gemeente Dongen, zette uiteen wat haar werkzaamheden en bevoegdheden zijn en ’s avonds was mevrouw L. Pelkmans, de voorzitster van de oudervereniging, te gast.

Vol lof zijn de gasten over hun accommodatie ’t Volderke in ’s Gravenmoer. Johan legt ze in de watten met een uitgebreid ontbijt, een prima lunchpakket en een heerlijke avondmaaltijd.

Was het in het begin nog wat koud in allerlei opzichten, op dinsdag waren de kamers en de gasten volop op temperatuur! Woensdag de Efteling, donderdag Amsterdam en vrijdag vanaf 03.00 uur vertrekt iedereen weer naar het zuiden van Europa. De warmte tegemoet met warme herinneringen aan een gastvrij Cambreur College.

Dank aan alle collega’s die in welk opzicht dan ook een bijdrage hebben geleverd aan het welslagen van de start van dit project!

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact