Nieuws

(T)VWO3 op visite bij de Technische Universiteit Delft

By december 1, 2015februari 15th, 2021No Comments

(T)VWO3 op visite bij de Technische Universiteit Delft

Op maandag 30 november was (T)vwo 3 te gast op de TU Delft. Het was een informatieve dag waar de diverse opleidingen binnen deze universiteit werden toegelicht door studenten. Na de algemene presentatie volgden drie workshops: duurzaam bouwen, product design en lego mindstorms. Afwisseling werd geboden door een (nat) rondje over de campus en een uitleg over de op een na snelste fiets van de wereld: 133 km/h in de Nevadawoestijn! Er wordt gewerkt aan een nieuw record.

Wie neemt de technische uitdaging aan?

 

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact