Nieuws

UIT MET OUDERS

By november 26, 2015februari 15th, 2021No Comments

UIT MET OUDERS

Op woensdagavond 18 november organiseerde de Oudervereniging in een unieke samenwerking met GGD Hart voor Brabant, Novadic-Kentron, Contour de Twern, Stichting Halt en de Politie, een informatieve avond. Het thema van deze avond was uitgaan en alles wat daarbij komt kijken. De Oudervereniging koos hiervoor, omdat ouders aangaven bezorgd te zijn over de toename van druggebruik onder jongeren.

De avond bestond uit drie verschillende interactieve presentaties gericht op alcohol, drugs en veilig uitgaan, die gegeven werden in verschillende uitgaansgelegenheden in de gemeente Dongen. De uitbaters van Café ‘De Salamander’ en ‘Den Hamse Bok’ vertelden hoe het er bij hen aan toe gaat en hoe zij toezicht houden op verantwoord alcoholgebruik. De GGD, Novadic-Kentron, Contour de Twern, Stichting Halt en de Politie gaven tijdens hun presentaties tips en trucs. Uiteraard was er ook gelegenheid vragen te stellen aan deze deskundigen en konden ouders onderling ervaringen met elkaar uitwisselen.

Het was een leuke, leerzame avond, waarop de ouders samen op een interactieve manier konden ervaren hoe het stappen er anno 2015 aan toe gaat en waar de jeugd van tegenwoordig mee te maken kan krijgen.

Bij deze willen wij nogmaals alle betrokken partijen bedanken voor hun positieve inzet!

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact