Nieuws

Techniek bij Avans

By november 16, 2015februari 15th, 2021No Comments

Techniek bij Avans

Afgelopen dinsdag zijn we met een paar klassen per bus naar Avans in Breda gereisd.

Er zijn daar verschillende gebouwen met verschillende richtingen en wij hebben de technische afdeling bezocht.

Daar stonden ons negen proeven te wachten, die te maken hebben met de opleidingen die daar aan de studenten worden aangeboden. Ze hadden allemaal een beetje met scheikunde, natuurkunde en dergelijke te maken. Dus eigenlijk een beetje de exacte vakken en daar ben ik niet zo goed in. Ik vind het ook niet zo interessant, maar ondanks dat was het heel leuk. We hebben bijvoorbeeld een filmpje gemaakt met een webcam en met tekeningen en van bamboestokken maakten we een soort van hokken. Ook hebben we moeten racen met autorobotten. Dat waren de dingen die ik het leukste vond om te doen.

Ik ga deze richting alleen niet kiezen. Ik denk dat mijn kwaliteiten en interesses meer in de creatieve richting liggen. Daar staan de proefjes die ik het leukste vond ook een beetje mee in verband. Het vakkenpakket dat ik denk te gaan kiezen is cultuur en maatschappij.

Kim Cornelisssen havo 3a

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact