Nieuws

Opleidingen- en beroepenavond op het Cambreur

By november 11, 2015februari 15th, 2021No Comments

Opleidingen- en beroepenavond op het Cambreur

“Hartelijk dank voor uw gastvrijheid tijdens de voorlichtingsavond van dinsdag 3 november en complimenten voor de uitstekende organisatie. We hebben dit als een zeer prettige avond ervaren en verzorgen daarom volgend jaar graag weer een voorlichting bij u op school.” Aldus een reactie van een van de vele voorlichters. Dit compliment bevestigen we graag richting onze decanen en richting Wilma van Gestel als de organisatoren van de jaarlijkse opleidingen- en beroepenmarkt.

Het was deze 6de november dan ook ontzettend druk in en rondom de school. Veel ouders en leerlingen hebben gebruik gemaakt van de gelegenheid om op een avond drie of vier voorlichtingsrondes te volgen om zo een beeld te krijgen van het vervolgtraject na de Cambreurtijd. Met name het middelbaar beroepsonderwijs heeft zich deze avond gepresenteerd.

De havo-vwo-leerlingen bezochten vorige week een soortgelijk evenement in Breda.

Leerlingen kunnen nu gerichter open dagen en meeloopdagen bezoeken. Maar ook een dag meelopen met een beroepsbeoefenaar tijdens een schoolstage of gewoon op eigen initiatief is natuurlijk een goede optie. Een weloverwogen keuze is immers een proces van een paar jaar.

 

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact