Nieuws

Romereis: 19-24 september 2015

By november 2, 2015februari 15th, 2021No Comments

Romereis: 19-24 september 2015

Wat was het een geweldige belevenis: ons bezoek aan Rome, de eeuwige stad!

Wat hebben we genoten van al het moois wat er te zien is!

Het ene is nog groter en mooier dan het andere:

Forum Romanum en het Colosseum, Vaticaanstad en de Sixtijnse kapel, het Pantheon, de Trevifontein, Piazza Navona en de Spaanse trappen, de catacomben, Villa Adriana en Villa d’Este.

Wat waren we verbaasd over wat mensen hebben kunnen maken. Het is groot en groots!

Natuurlijk betekende dit ook dat we ons hebben moeten verdiepen in de geschiedenis van deze stad. Iedere ochtend na het ontbijt was er een minicollege. Hierdoor konden we goed voorbereid op stap.

Maar ook blijft onze reis naar Rome een herinnering aan een stad van gezelligheid en een geweldige sfeer: het eten in de restaurantjes, het bezoek aan de pleinen en de fonteinen, het winkelen in de binnenstad en het slenteren over de markten en langs de etalages. Die Romeinen weten tenminste dat je moet genieten van het leven; ze weten het niet alleen, ze doen het ook!

We hebben het gezien, geproefd en ervaren.

En ook al konden we deze keer geen muntje gooien in de beroemde Trevi-fontein vanwege restauratie, we zullen terugkeren, want alle wegen leiden naar Rome!

 

Chayenne, Sofie, Beau, Esther, Janne, Lonneke, Madelon, Daniëlle, Indy, Lindy, Jolie, Fabiënne, Tijana, Quinty, Sabina, Lotte, Lara, Mirthe, Dianne, Peter.

 

AGENDA

herkansingen vmbo examenklassen
Read More
Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More

Contact