Nieuws

Rachelle en Kelly in de Verenigde Staten.

By mei 13, 2015februari 15th, 2021No Comments

Rachelle en Kelly in de Verenigde Staten.

 

De leerlingen uit Tvwo5 gaan gedurende het schooljaar op internationale stage. Rachelle en Kelly hebben ervoor gekozen om hun stage te lopen bij een Amerikaans tijdschrift voor jonge meiden genaamd Girlslife.com. Voorafgaand aan de meivakantie hebben Rachelle en Kelly een week stage mogen lopen bij dit tijdschrift in Baltimore. Dat er tijdens internationale stages af en toe bijzondere situaties ontstaan wisten we op het Cambreur College al langer, maar zo bijzonder als Rachelle en Kelly het meegemaakt hebben zijn wij ook niet eerder tegen gekomen. Lees hier belevenissen.

Rachelle en Kelly mogen trots zijn op hun internationale stage en helemaal op hun eerste officiële publicatie!!
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact