Nieuws

B-dagen

By april 23, 2015februari 15th, 2021No Comments

B-dagen

12 en 13 mei is het zover, de aftrap van de B-dagen. Het tweedaagse treffen voor de basis- en kaderleerlingen van het derde leerjaar waarin: samenwerken, sportiviteit, grenzen opzoeken en luisteren centraal staan. Alleen krijgen deze trefwoorden op die dinsdag en woensdag voor Hemelvaart een andere vorm en invulling.
De meiden en jongens van de afdelingen: Zorg & Welzijn en Handel & Administratie fietsen naar hun verblijfsaccommodatie in Goirle. Daar maken de leerlingen het volle rugzakje in twee dagen leeg. Het volgepakte programma staat bol met teamwerk, spanning, luisteropdrachten, maar ook gezelligheid.
De rugzak gaat gevuld met een onvergetelijke, tweedaagse levensles weer naar huis. Dat is zeker!
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact