Nieuws

Uitwisseling India 2015 dag 1

By april 21, 2015februari 15th, 2021No Comments

Uitwisseling India 2015 dag 1

Dag 1 van de India-uitwisseling zat vol met activiteiten. Terwijl de Nederlandse leerlingen naar de lessen gingen waren de Indiërs op bezoek bij basisschool de Noorderpoort. Hier werd hun het hemd van het lijf gevraagd over het leven in India.

Weer terug op school stond een sessie met Rob van Esch op de planning. Hij besprak de verschillende stereotypen en er kwam een gezonde en interessante discussie op gang. Vervolgens werden de leerlingen op fysiek gebied uitgedaagd tijdens een blokuur korfbal, wat als typisch Nederlandse sport natuurlijk niet mag ontbreken.

Na inspanning komt ontspanning tijdens een gezamenlijk diner op gebouw B met typisch Nederlandse gerechten zoals zuurkoolstampot en peeënstamp. De avond werd op een ontspannen manier afgesloten met oud-Hollandse spelen.
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact