Nieuws

20ste hypnoseshow weer een groot succes!

By maart 23, 2015februari 15th, 2021No Comments

20ste hypnoseshow weer een groot succes!

Afgelopen woensdag kwam hypnotiseur Jos Claus voor de 20ste keer naar De Cammeleur om een geweldige show te organiseren voor onze derde klassen. Ook dit jaar waren er veel nieuwsgierige leerlingen die zelf wilden ervaren hoe het is om onder hypnose te gaan.

Jos trok alles uit de kast en liet de leerlingen de vreemdste dingen doen. De leerlingen hebben een flinke reis gemaakt in een Ferrari, beweerden dat ze een andere naam hadden en aten vol smaak zoete citroenen op. Tot ze even uit hypnose gehaald werden…. Toen bleek de citroen toch niet zo zoet te zijn. Tellen vormde voor een jongen ook een probleem. Hij miste telkens een getal. Zeer verwarrend!

Het publiek heeft zich goed vermaakt en de leerlingen op het podium zijn blij dat ze hebben meegedaan.

Ter ere van het jubileum hebben Annelies en Zoë uit ma3d de hypnotiseur mogen interviewen. Het interview zal binnenkort op de website verschijnen.
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact