Nieuws

Geslaagde Filmavond 1e jaarsleerlingen

By maart 17, 2015februari 15th, 2021No Comments

Geslaagde Filmavond 1e jaarsleerlingen

Op vrijdag 13 maart organiseerde de oudervereniging een compleet aangeklede filmavond. De avond startte voor iedereen met friet en 2 snacks van Frietfeest.nl die in rap tempo iedereen bediende. 

Onder de beats en muziek van de Dongense House Mafia kon de avond gezellig beginnen en kwam iedereen een beetje in de stemming. Na dit intro startte, zij het met enige vertraging, de film van deze avond waarin de altijd hilarische Johnny Knoxville (Jack Ass) anderhalf uur lang zijn grappen en grollen liet ziet.
Tussen de bedrijven door kon iedereen genieten van volop popcorn en suikerspinnen die met groot gezwaai door de leden van de oudervereniging en de CIA werden gemaakt. Dat dit lang niet makkelijk was laat de bijgaande foto wel zien!!
Natuurlijk was er volop fris, gesponsord door AH Dongen en Jumbo Dongen.

Na de film werd er gestart met een spetterende filmquiz in de trend van Ren Je Rot. Hier bleek een groot aantal leerlingen erg veel te weten van de filmwereld en gingen de winnaars met bioscoopbonnen aan de haal. Die kunnen nóg een avondje naar de film.

Het moet gezegd: deze avond is een uitstekende vervanging voor de carnavalsavond. De opkomst was voor deze eerste keer lang niet slecht. De oudervereniging, geholpen door de conciërges en een aantal medewerkers van het Cambreur, hadden dan ook niets aan het toeval overgelaten en toverden de zaal om tot een echte bioscoop met alles erop en eraan. Zelfs de bekende rode loper lag voor de deur. We kunnen terugkijken op een geslaagde avond en gezien de uitslag van de gehouden enquête kunnen we ons weer gaan voorbereiden voor een volgende Filmavond het volgende jaar!!
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact