Nieuws

Sectorstage mavo 3

By maart 6, 2015februari 15th, 2021No Comments

Sectorstage mavo 3

"Ik vond het fantastisch. Ik heb veel geleerd en ik denk echt dat het iets voor mij is.” ( Annelies van Doorn bij Repackaging Dongen). “In de toekomst wil ik zeker logopediste worden! “( Zoë Cooper). Daniek van Langh: “Ik loop stage bij mijn oude juf Leny van basisschool St. Jan. De leerlingen noemen me ‘juf Daniek’ en dat is heel leuk!” Deze week ronden de leerlingen uit mavo 3 hun stage af. In de week voor de herfstvakantie maakten zij kennis met bedrijven uit hun sector om eens te proeven van een week op de werkvloer. Hoewel sommige leerlingen het erg spannend vonden om kennis te gaan maken bij een bedrijf, waren de meesten aan het eind van de week razend enthousiast. Natuurlijk waren er ook leerlingen, die erachter kwamen dat dit werk niet bij hen paste, maar zo’n stageweek is juist ook bedoeld om erachter te komen of de opleiding, het werk of het bedrijf past bij een leerling. Stage-coördinator Wilhelmien Laurijsen had er weer de handen vol aan om alle leerlingen geplaatst te krijgen en zoals inmiddels gebruikelijk, was het tot op het laatste moment spannend. Gelukkig zetten vele bedrijven uit de omgeving hun deuren weer open voor onze leerlingen, zodat ook dit jaar Wilhelmiens missie slaagde.

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact