Nieuws

Jellis de Bruijn wint prijsvraag wiskunde en rekenen

By februari 13, 2015februari 15th, 2021No Comments

Jellis de Bruijn wint prijsvraag wiskunde en rekenen

“… Hoeveel giraffen en struisvogels zag de oppasser van de Beekse Bergen lopen?” Tijdens de open dagen van het Cambreur College konden basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 deelnemen aan een prijsvraag bij de vakken wiskunde en rekenen. Jellis de Bruijn uit groep 8A van basisschool Heilig Hart berekende het juiste antwoord en viel in de prijzen.

Op donderdag 12 februari overviel wiskundedocent Van der Burght Jellis in zijn klas en overhandigde hem een VVV-bon. “ Meer dan honderd antwoordbriefjes werden ingeleverd en daarbij zaten 63 goede antwoorden. Wij hebben die antwoordbriefjes in een piramide gedaan en daaruit hebben we een winnaar getrokken. En die winnaar zit in deze klas!” aldus de heer van der Burght.

Hoewel Jellis zichtbaar verrast was met zijn prijs, wist juf Carola direct een goede bestemming voor zijn cadeaubon: een game.

Natuurlijk willen wij de andere deelnemers het goede antwoord niet onthouden: de oppasser spotte 18 struisvogels en 26 giraffen.
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact