Nieuws

Junior Speaking Contest

By februari 9, 2015februari 15th, 2021No Comments

Junior Speaking Contest

Voor Robijn Wassink uit Tvw2b en Britte de Hoogh uit Th3d was het op maandag 2 februari dan eindelijk zover. Zij waren ieder al de winnaar geworden van de Junior Speaking Contest in hun eigen klas en daarna van de schoolwedstrijd. En nu mochten zij dan de eer van het Cambreur College gaan verdedigen tijdens de Regionals van de Junior Speaking Contest. Robijn en Britte overtuigden beiden met hun speeches over het onderwerp ‘Too much of a good thing …’. Hoewel ze niet met de eerste prijs terugkwamen, hebben ze ieder met hun sterk optreden wel een zeer goede indruk achtergelaten. Voor beiden weer een mooie ervaring tijdens hun TTO-loopbaan op het Cambreur College!

 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact