Nieuws

A Super Puss in Boots.

By februari 2, 2015februari 15th, 2021No Comments

A Super Puss in Boots.

Een super gelaarsde kat in een super voorstelling!

Een Engelse pantomime heeft zo zijn bijzonderheden: opvallende decors, extravagante outfits, clowneske acts en danspassen, slap stick humor, recente of al wat gedateerde top 40 hits die het verhaal muzikaal omlijsten, teksten met hier een daar een gedurfde dubbelzinnigheid….. En dat allemaal om een traditioneel verhaal of sprookje voor het publiek te brengen. De mannelijke hoofdrol wordt gespeeld door een lieftallige actrice en de meest in het oog springende dame in het verhaal is in het dagelijkse leven een heer.

Leerlingen van TTO 1, de begeleidende docenten en ouders hebben genoten van Puss in Boots afgelopen donderdag in theater Cascade in Hendrik Ido Ambacht. Dat de Engelse teksten niet altijd evengoed begrepen werden, werd ruimschoots goed gemaakt door het feit dat het publiek uitgenodigd werd om op zijn tijd mee te zingen en de acteurs toe te roepen en aan te moedigen. Een aantal leerlingen én een enkele ouder heeft het zelfs gepresteerd om op het podium mee te mogen dansen. Deze leerlingen zullen straks, als ze op 1 april zelf ten tonele mogen verschijnen in Romeo & Juliet of in Macbeth, in ieder geval minder last hebben van plankenkoorts!

Bedankt ouders, voor het verzorgen van het vervoer!
 

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact