Nieuws

Kunstexcursie Londen als kers op de taart

By december 4, 2014februari 15th, 2021No Comments

Kunstexcursie Londen als kers op de taart

Roos en Kyra doen verslag: Afgelopen weekend hebben wij een hele mooie reis mogen ervaren. Londen of Den Haag werd ons voorgelegd. De keuze was al snel gemaakt voor een aantal leerlingen uit de kunstclusters van eindexamenjaar havo en vwo. Deze Londenreis was op initiatief van enkele leerlingen zelf en is uitgewerkt tot een leuke stedentrip door mevrouw Rijnen en mijnheer Van der Meer.

In onze privébus werden wij zaterdagochtend om 6 uur (wat wel even slikken was na het geweldige schoolfeest met radio 538) opgehaald en richting Calais gebracht. Daar namen we de boot naar Dover. Helemaal uitgewaaid op het dek zetten wij onze reis voort in de file. Aangekomen in hartje Londen keken we allemaal erg uit om ons hostel te bewonderen. We hadden ons voorbereid op het ergste maar onze kamers waren erg knus en gezellig. Een prima slaapplek.

Deze middag en avond stonden er twee musea en een stadswandeling op de planning, maar door de vertraging van de bus door alle files, hebben we alleen Tate Modern bezocht. Een gebouw vol moderne kunst onder het genot van een Starbucksje. Dat was een goed idee van ons!

In de vrije tijd die we daarna kregen hebben wij onze ogen uitgekeken in Regent Street, een winkelparadijs. Bepakt en bezakt kwamen wij er om 12 uur achter dat we waren vergeten om te eten. En als WIJ dat vergeten, dan moet het toch wel erg geweldig zijn geweest.

Het ontbijt op zondag was om te smullen nadat wij als een roos hadden geslapen van vermoeidheid. Nog net niet rennend naar de metro stonden wij kort na ons ontbijt alweer midden in de stad. Winkel in, winkel uit kwam er al snel weer een einde aan onze dag en bracht onze privéchauffeur ons weer terug naar huis.

Een veel te kort weekend waar wij erg van hebben genoten!

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact