Nieuws

Back in Time!

By november 28, 2014februari 15th, 2021No Comments

Back in Time!

Een bijzondere ervaring was het voor de leerlingen van klas Tvwo2 en Thavo2.

Tijdens een interactieve toneelworkshop onder leiding van twee Engelstalige acteurs van het Phileas Fogg theatergezelschap waanden de leerlingen zich even terug in het Victoriaanse tijdperk (1840-1900). Een tijdperk waarin jongeren nauwelijks de gelegenheid hadden om te studeren en al vroeg moesten werken in de mijnen of al bedelend de straat op moesten om te zorgen dat broertjes en zusjes te eten kregen thuis. En áls je al naar school mocht, dan werd je met de regelmaat van de klok door je docent afgestraft met een rietje wanneer je niet precies deed wat er van je verlangd werd.

In kleine groepjes werden losse scènes ingestudeerd die uiteindelijk heel kunstig samengevoegd werden tot een indrukwekkend toneelstuk. Het publiek heeft genoten: van het instuderen van de scènes, de glansrijke rollen die de leerlingen speelden en niet te vergeten van de heerlijke hapjes die door de leerlingen zelf klaargemaakt waren voor bij de koffie en de thee.

Met dank aan Pete en Jen van the Phileas Fogg Theatre Company en aan onze TTO-leerlingen die hebben laten zien, dat zij niet alleen goed in het Engels kunnen communiceren, maar ook briljant kunnen acteren. En natuurlijk ook dank aan het publiek voor het fantastische applaus.

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact