Nieuws

TTO-avond voor groep 7 en 8 en hun ouders

By november 4, 2014februari 15th, 2021No Comments

TTO-avond voor groep 7 en 8 en hun ouders

Op woensdagavond 5 november hebben we 98 leerlingen van groep 7 en 8 ontvangen, die met interesse geluisterd hebben naar wat tweetalig onderwijs precies inhoudt. Deze avond is ruim voor alle andere informatiebijeenkomsten. Dit doen we bewust. De basisschoolleerlingen en hun ouders hebben zo de kans om rustig na te denken over hun keuze.

De avond was in de aula van ons hoofdgebouw. Het eerste gedeelte was een interactief vraagspel rondom zaken die met tto te maken hebben. In het tweede gedeelte kregen de leerlingen een proeflesje Engels, wiskunde of aardrijkskunde in het Engels om alvast te ervaren hoe dit is. De ouders kregen meer te horen over de achtergronden van het tweetalig onderwijs in het algemeen en op onze school in het bijzonder.

Natuurlijk heeft het Cambreur ook een hele goede reguliere havo- en vwo-afdeling. Sterker nog, de reguliere afdelingen zijn beter geworden door de extra scholing en extra inzet die onze docenten voor tweetalig onderwijs hebben gedaan.

De informatieavonden voor alle andere afdelingen zijn op 9 december voor Rijen en omstreken in De Boodschap en op 7 januari op onze school voor Dongen, Oosterhout, Waspik en Tilburg.

Ook dan is er opnieuw een voorlichting over tweetalig onderwijs voor alle leerlingen en ouders die er op 5 november niet bij konden zijn. En heeft u nog vragen, pak gewoon de telefoon!

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact