Nieuws

Totaal bedrag voor Vluchtelingenwerk bekend!

By oktober 17, 2014februari 15th, 2021No Comments

Totaal bedrag voor Vluchtelingenwerk bekend!

“Gewoonweg geweldig”….. dat was de reactie van Helma Frank van Vluchtelingenwerk Nederland toen ze hoorde dat het uiteindelijk opgehaalde bedrag tijdens de wereldweek van gebouw C maar liefst 4756,95 euro bedroeg. Een flink bedrag aan sponsorgeld, de opbrengst van de veiling, verkochte lekkernijen, door de leerlingen gemaakte sleutelhangers die verkocht werden en natuurlijk alle belangstellenden die een toegangskaartje hebben gekocht…. dit allemaal samen zorgde voor dit fenomenale eindbedrag. Alle leerlingen, alle ouders en alle medewerkers: Superbedankt hiervoor!
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact