Nieuws

(T)havo en (T)vwo 2 op introductie bij “De 7 geitjes” in Tilburg!

By september 10, 2014februari 15th, 2021No Comments

(T)havo en (T)vwo 2 op introductie bij “De 7 geitjes” in Tilburg!

Lasergamen, kruisboogschieten, discgolf, en ook dat is gewoon onderwijs op een niet zo gewone onderwijsdag. Zoals ieder jaar gebruikelijk hebben de tweedeklassers van de havo- en vwo-afdeling op de eerste vrijdag van het nieuwe schooljaar hun introductieactiviteit. Om nieuwe klasgenoten en de nieuwe mentor te leren kennen of met oude klasgenoten vakantieverhalen uit te wisselen zijn we dit jaar naar “De 7 geitjes” in Tilburg geweest. De organisatie aldaar had een gevarieerd programma samengesteld waarbij de leerlingen in groepjes van ongeveer tien leerlingen tegen elkaar moesten strijden. Leerlingen mochten als echte soldaten lasergamen in de bossen van Tilburg, kruisboogschieten (in plaats van 7 geitjes zijn er helaas nu nog maar 6), aan de slag met beachvolleybal en discgolf. Wat vooral opviel was het fanatisme van de leerlingen bij de activiteiten en de reuze gezellige sfeer die er de hele dag hing! De leerlingen waren het er aan het eind van de dag dan ook over eens dat het een hele gezellige en geslaagde introductieactiviteit was en een goede start van het nieuwe schooljaar. De mentoren en docenten sluiten zich hier helemaal bij aan!!!
 

AGENDA

Contact