Nieuws

Cambreur College Sport & cultuurmiddag

By augustus 22, 2014februari 15th, 2021No Comments

Cambreur College Sport & cultuurmiddag

Dit schooljaar start er een uniek project bij ons op school. Hierbij willen we de leerlingen de mogelijkheid bieden om op sportief en cultureel gebied hun horizon te verbreden of talenten te ontwikkelen.
Tijdens de Sport & Cultuurmiddag kunnen onze leerlingen, een schooljaar lang, op dinsdagmiddag hun gekozen activiteit beoefenen. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden om elke dinsdag met vrienden te zaalvoetballen onder leiding van een gediplomeerde trainer of om zelf liedjes te schrijven/spelen/zingen met een professionele muzikant. Ook acteertalent kan bij ons terecht voor speciale acteerlessen bij Theatersport.
De activiteiten worden allemaal begeleid door professionals die tegen zeer scherpe prijzen dit voor onze leerlingen aanbieden. De normale prijzen van reguliere sport- en muziekverenigingen liggen hoger dus we hebben als school een fikse korting bedongen.
Alle leerlingen hebben op de eerste schooldag een brochure meegekregen van hun mentor waarin alle activiteiten staan beschreven en verdere uitleg van het project opgenomen is.
Inschrijven kan vanaf vandaag via It’s learning. De deadline hiervoor is woensdag 17 september. Voor de inschrijvingen geldt VOL=VOL!
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact