Nieuws

Iddink

By juli 3, 2014februari 15th, 2021No Comments

Iddink

Op 9 juli 2014 moeten de gehuurde boeken van Iddink op school terugbezorgd worden. Iedere klas krijgt een bepaalde tijd toegewezen, zodat er een snelle doorstroming mogelijk gemaakt kan worden. Als u hier klikt vindt u het inleverschema. U kunt dan het inlevermoment alvast op de kalender schrijven. U krijgt van de firma Iddink een lijst toegestuurd op uw huisadres met daarop de in te leveren boeken. Deze lijst moeten de leerlingen beslist meenemen op de inleverdag. Leerlingen die deze lijst niet bij zich hebben, moeten deze thuis gaan halen.

De boeken worden ingescand. De volgorde van het stapeltje boeken is niet belangrijk, wel is het handig als alle boeken met de scankant bovenop liggen. Ook moeten de eventuele kaften al verwijderd zijn. Dat voorkomt wachttijden. In de boeken mag uiteraard niet geschreven zijn. Zij moeten een volgend schooljaar opnieuw gebruikt kunnen worden.
De plaats van handeling is gymzaal 3 op het hoofdgebouw, de gymzaal aan de kant van de fietsenstalling voor de leerlingen.
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact