Nieuws

Het Cambreur bedankt alle stageaanbieders

By juli 1, 2014februari 15th, 2021No Comments

Het Cambreur bedankt alle stageaanbieders

250 geslaagden hebben op het Cambreur in ruime mate kennis en vaardigheden opgedaan, maar daar niet alleen. Tijdens hun maatschappelijke stages en hun beroepsoriënterende stages in diverse bedrijven en instellingen in de directe omgeving van Dongen hebben ze ervaren hoe een echte werkweek eruit ziet. Ze hebben gemerkt wat ze met opgedane kennis in de praktijk daadwerkelijk kunnen. Ze hebben wellicht hun beroep gevonden of net gemerkt, dat hun droomberoep in de praktijk toch niet helemaal passend is en zijn wijzer geworden verder op zoek gegaan.

Om deze waardevolle ervaringen mogelijk te maken hebben wij stageaanbieders nodig. En gelukkig kunnen we rekenen op de medewerking van een groot aantal bedrijven en instellingen.

Op deze wijze willen we u allen van harte bedanken. Namens onze leerlingen: chapeau!

 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact