Nieuws

Mike Pols naar Hanoi (Vietnam)

By juni 10, 2014februari 15th, 2021No Comments

Mike Pols naar Hanoi (Vietnam)

Afgelopen vrijdag is Mike Pols bij de landelijke scheikunde-olympiade vierde geworden. Een fantastische prestatie, waarmee we Mike van harte feliciteren. Mike wordt nu in het Nederlandse team opgenomen, dat in Hanoi mee zal doen aan de internationale chemie-olympiade. De verschillen tussen de nummers 2, 3 en 4 waren klein, de winnaar was significant beter.
Mike werd voor deze prestatie beloond met een gouden medaille en kreeg gelijk het Oranje teamshirt aan zodat het voor iedereen duidelijk was dat hij één van de vier winnaars was. Verder kreeg hij een grafische rekenmachine met kleurenscherm en geschikt voor allerlei sensoren (een soort labquest), een glazen prijzenstandaard en een bon van 250 euro die vrij te besteden is.
Op 19 juni moet Mike met het team op bezoek bij staatssecretaris Sander Dekker die ze zal onderscheiden voor hun prestatie. Op 23 en 24 juni gaat hij dan weer na de UvA om te “trainen” en van 20 t/m 29 juli gaat hij naar Vietnam.
Uiteraard gaat er ook een felicitatie naar scheikundedocent Piet Span, die vrijdag getuige mocht zijn van deze fantastische prestatie.

 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact