Nieuws

Leerlingen Thavo en Tvwo 2 en 3 helpen mee bij de Engelse dag op de St. Agnes!

By juni 2, 2014februari 15th, 2021No Comments

Leerlingen Thavo en Tvwo 2 en 3 helpen mee bij de Engelse dag op de St. Agnes!

I can speak English very well, not zo snel maar dat komt nog wel…. dit moet ongeveer het gevoel van de leerlingen van de St. Agnes school geweest zijn toen op 28 mei een Engelse dag werd georganiseerd. De organisatie van de St. Agnes school had gevraagd of er TTO leerlingen waren die het leuk zouden vinden om een handje te komen helpen. Dat dit verzoek niet aan dovemansoren gericht was bleek wel uit de aanmelding. Zo’n 40 leerlingen uit klas 2 en 3 TTO hebben de afgelopen weken hard gewerkt om leuke activiteiten voor te bereiden. Een echt Engels ontbijt met bacon and eggs, een heuse pancakerace, Engelse vlaggen schilderen, een theater play instuderen, een high tea organiseren, een speurtocht uitzetten, cupcakes versieren en Engelse liedjes en sporten uitvoeren, het werd allemaal door Cambreurleerlingen georganiseerd en begeleid. En dan nog te bedenken dat dit ook nog aangeboden moest worden aan leerlingen variërend in de leeftijd van 4 tot 12 jaar! De leerlingen van de St. Agnes leken er bijzonder veel plezier in te hebben en de leerlingen van het Cambreur vonden het erg leuk om te doen. En een dik compliment van hun docent voor de geleverde arbeid en het enthousiasme. Het is mooi om te zien hoe onze leerlingen zich iedere keer weer als een ware ambassadeur van het Cambreur College gedragen! Ze mogen met recht trots op zichzelf zijn, wij zijn het in ieder geval zeker!
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact