Nieuws

Journaliste in de dop: Ilse Snoeren

By mei 28, 2014februari 15th, 2021No Comments

Journaliste in de dop: Ilse Snoeren

Ilse snoeren uit Tvw5 loopt haar internationale stage voor het tweetalig onderwijs bij het internationale tijdschrift one world… De stage heeft ze zelf geregeld. Deze moet Engelstalig dan wel internationaal georiënteerd zijn. Op de tweede dag van haar stage mocht ze al haar eerste artikel schrijven, “Venezuela: Echtgenotes vervangen gedetineerde burgemeesters”. Het staat zelfs al op de website van one world!!! Naar eigen zeggen heeft ze het artikel voor het allergrootste gedeelte zelf geschreven. Ze is terecht trots. We wachten af, of er meer stukken van haar hand zullen verschijnen. 

Of kijk hier voor een ander artikel. 

 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact