Nieuws

Dag van het Park

By mei 28, 2014februari 15th, 2021No Comments

Dag van het Park

Opnieuw mocht het team van Stichting Parkplezier een leuke en enthousiaste groep stagiaires van het Cambreur College begroeten op de Dag van het Park 2014. Zij werden ingezet bij allerlei activiteiten, zoals schminken, toezicht houden bij springkussen en sport & spel, schoonhouden van het terrein. De leiding was zeer tevreden over deze groep leerlingen en vond het zeer fijn dat onze leerlingen de leiding respectvol bejegende. Verfrissend in een tijdperk waar het tegenovergestelde gedrag zo vaak, te vaak, op de voorgrond staat. Zondagmiddag zij ze allemaal al zeer hartelijk bedankt voor hun inzet, maar de leiding herhaalt dat graag bij deze: Chapeau kiddos!! De leiding sprak zelfs van een “dreamteam”.

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact