Nieuws

Simon Veenman neemt afscheid

By mei 27, 2014februari 15th, 2021No Comments

Simon Veenman neemt afscheid

Precies zes jaar geleden hadden we de lastige taak om een docent Latijn te vinden voor een aantal klassen. Simon Veenman, net gepensioneerd en van plan om met zijn vrouw van meer vrije tijd te gaan genieten, was bereid om een jaartje met klas 2 en 3 aan de slag te gaan. Het werden er vijf.
De heer Veenman is een oude rot in het vak, Grieks, Latijn, Spaans, een echte talenman met een zeer brede kennis en een schat aan ervaring voor de klas. Hij genoot van zijn kleine Latijnklassen in Dongen en had met hen een speciale band.
Afgelopen vrijdag hebben zijn laatste vijf leerlingen examen gedaan, zijn werk zit er op het Cambreur op. Tegelijkertijd neemt ook het Cambreur afscheid van het gymnasium. Reden dus om dit dubbele afscheid op een speciale manier te vieren: met een etentje bij het Dongense restaurant Winkk.
Simon Veenman kijkt zijn examens na en vertrekt dan weer met zij vrouw naar zijn geliefde Griekenland. Bedankt Simon!!! bedankt meneer Veenman!!!
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact