Nieuws

Home of Good Hope

By mei 26, 2014februari 15th, 2021No Comments

Home of Good Hope

Na een lange reis via Johannesburg zijn Mike Oerlemans en Rik van Opstal uit TTO 5 gisteren in Namibie aangekomen. Ze gaan daar stage lopen in de Soupkitchen van Home of Good Hope. Zo’n 600 kinderen komen iedere dag van heinde en verre naar de Soupkitchen om een voedzame maaltijd te krijgen. Mike en Rik gaan helpen bij het uitdelen van de maaltijden.Daarnaast zullen zij de kids bezighouden met sportieve activiteiten. Daarvoor hebben zij een koffer vol voetbalkleren en -schoenen, ingezameld bij verschillende voetbalverenigingen in de regio Dongen en die mee naar Namibie genomen. De kinderen aldaar mogen die spulletjes natuurlijk houden.
We zijn benieuwd wat Mike en Rik verder deze week gaan beleven. Wordt vervolgd.
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact