Nieuws

BBQ met ha3a

By april 16, 2014februari 15th, 2021No Comments

BBQ met ha3a

Dinsdag naar Lille, donderdag naar Corpus en Naturalis, wat doe je dan op woensdag? Barbecueën natuurlijk!
Ha3a verzamelde zich om 13 uur bij een van de leerlingen thuis in de tuin. Mentor Frank Berens bakte alle frikandellen, hamburgers en kippetjes gaar en deze werden daarna lekker opgesmikkeld. Deze kinderen houden vooral van vlees en saus hebben we gemerkt.
Ha3a kun je een echte klas noemen, met een supermentor aan het front, ze waren er dan ook allemaal. Ook teamleider Cindy Schade werd uitgenodigd door de klas en uiteraard liet ook zij deze kans niet voorbijgaan. Voor één leerling kwam dit zelfs goed uit, deze moest nog nablijven in verband met een verslaapmomentje en sloot een deal met haar: hij moest de gehele middag alle klasgenootjes (28 stuks!) voorzien van bekertjes fris en zorgen dat niemand iets tekort kwam en daarmee werd een uur nablijven dan kwijtgescholden. Al met al een hele gezellig middag in de zon, op naar de volgende gezellige middag bij een andere klasgenoot. Maar eerst weer wat leuke leerzame lessen op school!
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact