Nieuws

Masterclass Enjoy Engineering

By maart 31, 2014februari 15th, 2021No Comments

Masterclass Enjoy Engineering

Sam Tennebroek uit 5 vwo houdt van techniek en van ontwerpen. Daarom had hij zich ingeschreven voor de Masterclass Enjoy Engineering. Vijf dagen was hij te gast op de TU/e in Eindhoven waar hij samen met 4 leerlingen van andere scholen werkte aan zelf bestuurbare autootjes. Het doel van het project Intelligent Traffic Management was om een modelauto te ontwikkelen die zich zelfstandig en veilig in het verkeer kan bewegen. Dat was nog niet zo simpel, vooral omdat er nogal veel aan geprogrammeerd moest worden om aan alle eisen te voldoen.

Maar uiteindelijk wist de groep van Sam 3 prototypes te maken die samen rondjes kunnen rijden zonder ongelukken te veroorzaken. Dat werd zaterdag 28 maart op de TU/e gedemonstreerd voor familie, bekenden en docenten.
Sam zegt veel van de Masterclass te hebben geleerd, vooral op gebied van samenwerken, zelfstandig werken en plannen. En natuurlijk vond hij het heel leuk om vijf dagen op een universiteit rond te lopen.
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact